top of page

Velkommen inn!

Godt nytt år og velkommen til min "nye" blogg!

Det føles ut som å flytte inn i nytt hjem! Alt virker veldig spennende og lekkert. Nå gjelder det bare å få bodd seg litt til, og fylle bloggen med nye innlegg.

Håper dere liker min nye header! Det er min datter Frida som har designet den, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Riktig så flott ble den! Bloggen har også fått en liten navnendring; Fra nå av er det feelinggoodbyhanne.com som gjelder. Den tidligere bloggen, vil fremdeles ligge åpen for de som ønsker å finne gamle innlegg. Du finner den ved å trykke her.

Det jeg har gledet meg aller mest til, er å kunne poste store bilder som nærmest fyller hele skjermen. I tillegg var det på tide å få ryddet opp og gi det hele et mer moderne uttrykk. De siste Instagrambildene vil hele tiden vises nederst på siden. Både på Facebook og Instagram finnes jeg nå som Feeling Good by Hanne.

Selv om mye er nytt, vil bloggen fremdeles handle om mye av det jeg har skrevet om tidligere. Det blir kun fire katogorier; Made by me Monday, What´s cooking Wednesday, Fashion Friday og Everything in Between. Så, jeg håper du som leser vil fortsette å besøke siden min!


Nytt innlegg følger i morgen. Stay tuned!bottom of page