top of page

Hooked on a feeling!God mandags morgen, eller det er vel mer riktig å si god formiddag!

Og siden det er mandag, skal det handle om mitt siste håndarbeidsprosjekt. For det er slik det blir fremover. Mandager blir det show and tell, av hva jeg holder på med av kreative sprell. Onsdager vil det dreie seg om mat, mens fredager vil være dedikert til mote for oss damer over 50 år. Kan ikke love at det blir blogging alle disse ukedagene, men det er helt sikkert at disse tre dagene vil det handle om håndarbeid, mat og stil.

Som en motvekt til alt ullgarn jeg har hatt på pinnene de siste månedene, var jeg klar for å prøve noe nytt. Dermed kontaktet jeg Järbo Garn for å høre om jeg kunne forsøke å lage noe av deres Hooked Zpagetti.Her er det første resultatet. En kul heklet veske, som rommer det meste en dame trenger å ha med seg. Enkel og klassisk i designet, men litt bling pynter alltid opp. Det er genialt at hanken også er heklet, så det er ikke behov for å kjøpe noe ekstra utstyr til det.

Hooked Zpagetti er laget av gamle T-shirts, så dette er gjenbruk på sitt beste. Det finnes mange forskjellige fargevarianter, men det er ikke sikkert at alle nøstene har eksakt samme nyanse. Til denne vesken gikk det med akkurat et nøste. Dusken er laget av det lille som ble igjen. Litt mer enn hundrelappen i materialer er ikke galt for en veske, eller hva?

Har noen av dere laget noen av Hooked Zpagetti? Jeg har både mer garn og forskjellig farger på lager, så det må prøves litt mer.bottom of page