Favorittplagg etter trening!


OK damer, da kommer første innlegg på Fashion Friday!

Til uken starter vanngymnastikken, etter at det har vært en pause siden midt i desember. Det skal bli så deilig å komme i gang igjen, og denne sesongen blir det trening to ganger i uken. Gjett om vi skal bli spreke damer! Aquaform har treningstilbud flere steder i Oslo. Jeg trener på Montebello og trives veldig godt der. Å ha en treningsvenninne er veldig flott! Vi oppmuntrer hverandre, har hyggelige pratestunder i bilen frem og tilbake og er veldig fornøyde med oss selv etter å ha trent. Timen før vår vanngymnastikk er det svømmekurs for 7-8 åringer, så vi støter på dem i garderoben. Mange av dem kler på seg pyjamasen når de kommer ut fra dusjen. Det ser så deilig ut å kunne ta på seg nattøy etter endt trening. Det er jo sent på kvelden, og nesten leggetid for de som er så små. Selv er jeg ikke helt der at jeg skifter til nattkjolen når vi er ferdige, men det er veldig deilig å ta på seg noe mykt og behagelig. I høst kjøpte jeg denne jumpsuiten fra Marc O´Polo. Kan godt si jeg var blitt litt påvirket av de på "partiet" før oss. Med snøring i livet og omslag i toppen, er denne onepicen blitt en av mine favoritter. Med en singlet inni og et skjerf rundt halsen, er man kledd på en behagelig og komfortabel måte.


Ser det har kommet en ny modell denne vinteren, som inneholder litt ull og alpakka, du finner priser og info. her, Ellers finnes det rimeligere varianter som du finner her. Skjerfet mitt fra Cath Kidstone, er en følge av at flyet hjem fra London ble kraftig forsinket. Med andre ord, det ble kjøpt i Tax-Free butikk på Gatwick.


Så klart nyåret er fylt med gode forsetter! Ett av mine er å gå mer i hverdagslivet. Ti tusen skritt om dagen er målet, med en fit.bit rundt håndleddet, får jeg en ekstra motivasjon til å ikke sitte stille for lenge av gangen. Har selvfølgelig diverse utfordringer gående med min treningsvenninne. Mannen i huset syns det er litt i overkant, når jeg går opp og ned trappen for endte gang, hvis jeg ikke har nådd dagens mål. Han mener det virker lettere nevrotisk, men Gud forby at jeg ikke skal nå dagens mål... Min fit-bit tåler vann, og det er superviktig siden jeg trener i basseng to ganger i uken. Til hverdags kan "elektrodingsen" gjemmes inne i et armbånd eller annheng, men når jeg trener er det plastbåndet som er tingen. Fitbit kan bestilles på nett, feks. her. Som sagt ti tusen skritt er målet, så jeg skal snart ut og gå meg en tur!

God helg til dere alle! Husk å titte innom på mandag, for da har jeg noe morsomt på gang-