Vinn en garnpakke!


Rauma garn og Feeling Good by Hanne ønsker å gi bort en PT2 garnpakke!

Pakken består av 10 nøster PT2 ullgarn til en verdi av 360 kr. Fargevalg bestemmer den heldige vinner og pakken kommer i posten!For å være med i trekning av garnpakken må du svare på tre enkle spørsmål:

1. Hvordan fant du Feeling Good by Hanne?

2. Er du fast leser av siden, eller er det første gang du titter innom?

3. Vil du vinne en garnpakke fra Rauma?


Svar kan postes i kommentarfeltet på Bloggen, Facebook eller Instagram. Ett lodd for hvert sted du kommenterer! Trekning skjer allerede i morgen kveld, så det er ingen grunn til å nøle med å svare. Titt innom bloggen på onsdag, får å finne ut om nettopp du er den heldige vinner.

PT2 garn kommer i 95 nydelige farger, klikk her så kan du ta en titt og drømme deg bort!


Frem med lue, skjerf og votter!

Det er vinter og kaldt i Oslo. Da er det ull som gjelder, enten det er strikket for hånd eller maskin. Deilige lune, varme plagg som holder oss varme hele dagen. Lange, mørke innekvelder innbyr til å finne frem garn og strikkepinner. Enten du er nybegynner, eller har strikket i mange år; Det mange fine oppskrifter å finne på nettet. På onsdag kveld skal jeg besøke Bjerke husflidslag, for å snakke om og vise frem Frost- vottene mine. Så får vi håpe at det holder seg kaldt i været, slik at mange får lyst til å strikke polvotter. Som sagt tidligere, jeg garanterer at man vil holde seg varm på hendene. Tenk, man kan strikke hele ti vottepar ut av garnpakken!