Hjemmelaget Müsli


Velkommen og god morgen gamle og nye lesere!

Har dere noen morgenritualer hva gjelder frokostvaner? Noen spiser ikke frokost i det hele tatt, mens andre er som meg og er avhengig av å spise frokost før de går i gang med dagens små og store gjøremål. Jeg starter så og si alltid dagen med hjemmelaget müsli med tyrkisk yoghurt. Hva jeg har i blandingen er avhengig av hva jeg har i kjøkkenskuffen min. Nå hadde jeg litt rester av julesnacks, som det var greit å få brukt opp. Dermed ser oppskriften slik ut.Hjemmelaget müsli


Dette trenger du: 6 dl havregryn, 1 dl gresskarkjerner, 1 dl solsikkekjerner, 1 dl sesamfrø, 1 dl knuste linfrø, 1 dl valnøtter, 1 dl flytende honning, tørkede mango, fiken og kokos. 100 °, 50 min. midt i ovnen.Slik gjør du:

Del den tørkede frukten og nøttene i mindre biter. Bland dette med gryntypene på stekeplata og tilsett honning, før du steker det i ovnen. Rør gjerne litt i blandingen underveis i stekeprosessen. Avkjøles og has på tette glass.


Skal ikke holde dere på pinebenken lenger. Heldige vinner av garnpakke fra Rauma garn og Feeling Good by Hanne er Iselin Sesseng. Du kan sende meg en personlig melding med fargevalg og fullstendig adresse, så tar det ikke mange dagene før pakken er i posten. Jeg er fullstendig overveldet av all respons! Tusen takk for flotte tilbakemeldinger, både på Facebook, Instagram og her på bloggen. Håper at dere fortsetter å titte innom. Kan røpe at det blir flere flotte gavepakker de neste ukene. Litt moro må man ha på mørke vinterdager.Barnebarnet mitt syns jeg måtte ta et bilde hvor bursdagskronen hennes var med. Hun ble fem år i går; Hurra for Ingrid! Men siden hun var syk, måtte hun være hjemme fra barnehagen. Dermed fikk bestemor besøk og det ble kake til lunch.