Antrekk til vinterbryllup


Kledd for fest!

Neste helg er vi invitert i vinterbryllup, og det skal bli virkelig hyggelig å feire den store dagen!

Festlige anledninger gir mulighet til å fornye garderoben og pynte seg litt ekstra. Og nå som det er salg, kan man gjøre noen kupp! Siden bryllupet er i midten av januar, bestemte jeg meg for å gå for en langermet kjole. Selv om den er ganske enkel i snittet, er den forseggjort med perlebroderier, lang åpning i ryggen og trukne knapper. Kjolen er fra danske Noa Noa. Jeg liker den tidløse feminine stilen og de mange fine detaljene plaggene har. Dette merket har klær for nordiske damer, som liker å pynte seg på en litt uhøytidelig, men likevel klassisk måte. Den lille vesken er også fra Noa Noa, og går ton-i-ton med fargen på kjolen. Fest krever høye heler! Disse er 7 cm høye, og det er mer enn høyt nok for meg. Men skoene er bare så lekre, med sølvdetaljer og i nydelig, mykt skinn. Det er noe med sko og oss damer, eller hva?
Skjerfet på bildet er flott, men jeg kommer til å bruke mitt gamle sorte kashmirsjal. Halskjedet er også ment til inspirasjon, og det blir nok penest med noe enkelt i halsringingen.

Å lage en kollasj, kan være en fin måte å se hvordan et antrekk fungerer. Tidligere har jeg brukt mobilen for å ta bilder av plagg og tilbehør jeg syns passer godt sammen, og fått et lite "arkiv" over mine forskjellig antrekk. Det gjør det enklere å kle seg, og jeg trenger ikke bruke mye tid på å finne de riktige detaljene i skap og skuffer. Nå finnes det apper, hvor man kan lage slike kollasjer. Det er en oversiktlig måte å holde orden på sin garderobe, og veldig nyttig når man skal pakke kofferten. Kanskje man til og med unngår bomkjøp på en shoppingrunde. Man trenger ikke masse klær i skapet for å være velkledd. Men det man har skal reflektere den man er som type, og passe både i størrelse, anledning og sesong.


Ha en deilig helg, så sees vi igjen neste uke!