Tre heklede vesker


God morgen og start på en ny uke! Hva har dere kreative damer på pinnene? De siste ukene har jeg jobbet med å designe og hekle vesker. Nå er alle tre veskene ferdig, og her ser dere det ferdige resultatet. Garnet som er benyttet er Hooked Zpagetti fra Järbo garn. Garnet er laget av gamle T-shirts og er relativt tykt, så her er det stor pinnestr. som gjelder. Veskene er laget i tre forskjellige design og kan benyttes til mange anledninger. Den lilla er minst, og på størrelse med en clutch. Jeg liker at den kan benyttes som en skulderveske. Samtidig som sølvkjeden er med på å pynte opp vesken, er det en veldig praktisk måte å bære vesken på. Vesken er lukket med en usynlig trykknapp, men er på jakt etter en fin knapp eller perle, som kan pynte opp vesken ytterligere.


Den oransje vesken er størst, og mer som en bag eller stort nett. Den rommer virkelig mye, så her blir det plass til alt som skal til for en tur i parken, må bare vente på at våren kommer. Først var jeg veldig usikker på den oransje fargen, men det ferdige resultatet ble superkult. Nå gleder jeg meg til å ta den i bruk og ta den med på sykkeltur. Jeg har ikke stor erfaring med å skrive ned hekleoppskrifter, så dette grugleder jeg meg til. Har dere med lang erfaring med å lese mønster noen tips om hva som er viktig å få med seg, tar jeg i mot med takk!Den blå vesken har jeg vist frem tidligere, så jeg skal ikke bruke mye tid til å prate om den. Ville bare ta med bilde, slik at alle tre veskene er vist frem i ett og samme innlegg. Bortsett fra den lilla vesken, hvor det er benyttet en sølvlenke og trykknapp, trenger man kun å gå til innkjøp av garn for å lage veskene. Jeg liker ideen med å holde det enkelt. Det stødige uttrykket og glatte overflaten garnet gir, kommer best frem på den måten. Får dere lyst til å prøve å hekle med Hooked Zpagetti? Neste mandag vil jeg legge ut en enkel oppskrift på grytekluter, og lodde ut en garnpakke med dette garnet. Følg med!