Med bok på ørene!


Arbeidet går som en lek! Nettopp strøket en hel stabel tøy og hørt ferdig lydboken Den spanske jenta, av Lucinda Riley. Etter at jeg lastet ned Appen Storytel har jeg hørt masse lydbok. Å ha en bok på ørene, er godt selskap til ellers litt kjedelige oppgaver. Nå har det ikke vært mye snemåking denne vinteren, men hadde det vært, kunne jeg hørt lydbok da også. Ellers har jeg selskap av Storytel når jeg er ute og går tur alene. Nesten så turen er for kort, hvis det er et ekstra spennende kapittel. Kan tenke meg at de som har lang reisevei til arbeidet, ville like å kople av med lydbok. Når jeg ferierer passer jeg på å ha lastet ned flere bøker til min bokhylla, så kan jeg høre dem offline. Jeg har en tendens til å sluke bøker, og leser dem alt for fort. Med lydbok blir jeg tvunget til å la det gå i et langsommere tempo, dermed husker jeg innholdet av boken mye bedre. Til vanlig koster det 199 kr mnd å abonnere på denne tjenesten, og det er slett ikke så galt, hvis man liker å lese bøker. Trykk her hvis du vil finne ut mer denne tjenesten.

For ikke så lenge siden byttet jeg trekket på strykebrettet mitt. Det gjorde seg å få av det gamle, slitte trekket. Jeg hadde et stoff i mine gjemmer, som jeg ikke hadde andre planer for. Dermed sydde jeg en løpegang og trakk strikk gjennom. Resultatet ble nesten som om jeg hadde fått nytt strykebrett. Smart eller hva?