Smakebit på våren....

Siste rester på salget.... Kan høstens plagg fungere i en vårgarderobe? Håper inderlig det, for dette Noa Noa-settet bestående av jakke og skjørt er bestilt med 50% rabatt. Da jeg var småbarnsmor, gledet jeg meg til å kunne kle meg i hvitt igjen. Lyse klær var ikke forenelig med skitne barnehender og annet kliss og søl. Som hundeeier var det heller ikke praktisk med lyse bukser. Merker fra poter og sikl syntes veldig godt, og da ble det absolutt ikke delikat å kle seg i hvitt. Nå har jeg hverken små barn eller hund å ta hensyn til lenger, så denne våren tar jeg sjansen. Jakken og skjørtet fungerer fint som et sett, og kan kombineres med tilbehør i de fleste farger. I tillegg kommer jakken til å bli mye brukt sammen med hvite bukser. Kunne ønske jeg klarte å bruke sko med høye heler, for de blå sandalene fra Gant er lekre. Men, jeg må nok lete videre etter noen som har en lavere hel.


Marineblått og hvitt er en klassiker, og farger som kler hverandre godt. Kombinert med gull, gir det en maritim look, og appellerer i ihvertfall til damer som elsker lukten av salt sjø. Klokken er fra Kate Spade, og Kate er en designer som lager mye kult. Tror jeg må besøke den nye butikken som åpnet i Oslo rett før jul. Sjekk hjemmesiden til designeren her. Omslagstoppen er også fra Noa Noa. Er det noe jeg forbinder med Noa Noa, så er det nettopp den modellen. Omslag gir en flatterende V-ringing, og er hakket mer pyntet og feminin enn en vanlig V-genser.

Dersom du får lyst til å handle klær på nett, har bla. boozt.com masse lekkert å friste med.

Fredag betyr at det er tid for å sveive over huset med støvsuger og vakeklut. Litt musikk til arbeidet hører med. På tirsdag danset vi etter denne fengende låten her.The Boy Does Nothing med Alesha Dixon, var en slager for noen år siden og er like fin fremdeles. Og for en dame. - Oh lá lá...

Ønsker alle dere fine lesere en deilig helg! I ettermiddag får vi barnebarn på overnattingsbesøk, det blir en fin start på helgen. I morgen skal vi i bryllup; Alle lykkeønsker går til det unge paret!