Sjekke vinnerlykken?


Hei igjen kjære håndarbeidsvenner! Det kan aldri bli galt å starte den nye uken med en liten utlodning, eller hva? Denne gang har jeg i samarbeid med Järbo garn, gleden av å kunne gi bort en garnpakke i valgfri farge bestående av Hooked Zpagetti. Verdien av garnpakken er kr 420,- og inneholder 4 nøster av dette kule garnet, som er laget av T-shirts. Dersom du vil lese mer om hooked Zpagetti og sjekke ut fargeutvalget, kan du trykke her. Etter nyttår har jeg designet 3 vesker i dette bomullsgarnet, disse kan du se bilder av her. Mønster og flere bilder av veskene kommer på forsommeren i et heklebilag utgitt av ukebladet Familien.


For å være med i trekningen av garnpakken må du svare på tre enkle spørsmål:

1. Hva betyr et håndarbeide for deg?

2. Hvor finner du inspirasjon til å lage nye ting?

3. Vil du være med i trekningen av en garnpakke fra Järbo garn?

Svar kan postes i kommentarfeltet. Trekning skjer i morgen kveld, så det gjelder å svare i tide! Heldig vinner blir annonsert på bloggen onsdag formiddag.Hooked zpagetti egner seg godt til å lage ting til hjemmet. Garnet gir et tykt og stødig resultat. Jeg har laget et par grytekluter og en bordskåner. Siden jeg har mer blått garn igjen, tror jeg det blir en brødkurv også. Enkel oppskrift på gryteklutene følger under.Zpagetti grytekluter med hjerteformet hempe

Enkelt og greit design, hvor garnet gir den rette looken. Dette er oppskrift og garn for deg som er utålmodig, nybegynner og vil lage noe som du vil ha glede av i hverdagslivet.

Mål: 20 cm (h) X 23 cm (b)

Garn: Hooked Zpagetti

Heklenål nr. 10


Hekle 16 lm (inkl 1 lm til å snu med). Hekle 1 fm i 2. lm fra nålen, hekle 1 fm i hver av de neste 14 lm. Før nålen gjennom både fremre og bakre maskebue av lm. Hver rad består av 15 fm. Fortsett frem og tilbake med en fm i hver fm. til arbeidet måler 20 cm. Uten å bryte tråden, fortsett med å hekle en kant bestående av fm rundt de neste 3 sidene av grytekluten. Bind siste kantside sammen med siste rad med fm med en kjm. Klipp av tråden.

Hjertehempe:

Hekle 5 lm, bind sirkelen sammen med en kjm. Hekle gjennom sirkelen 3 lm, 3 fm, 2 st,3 lm, 1 fm, 3 lm, 2 st, 3 fm og 1kjm i den 3 lm-buen i begynnelsen av raden. Klipp av tråden og fest hjertet litt inn på det ene hjørnet på grytelappen. Hekle 1 grytelapp til på samme måte.

Lykke til!