C-vitaminer? Ja takk!


Vil du ha dessert på en vanlig hverdag? Hvis du er glad i appelsiner, må du bare prøve denne kombinasjonen! Det trengs virkelig ingen oppskrift, for dette er easy peasy arbeid. Jeg skreller og deler appelsinen i tynne skiver med en skarp kniv. Det gir et mer delikat inntrykk å få skåret bort det meste av det tynne hvite skinnet, som er rundt appelsinbåtene. Deretter er det bare å drysse raust med kanel over, og om ønskelig servere litt vaniljekesam til. Kanel og appelsin smaker himmelsk sammen. Som regel serverer jeg appelsindesserten på et stort fat. Med hver vår dessertgaffel spiser vi fra samme fat, slik det ofte er tradisjon for i Middelhavsområdene. Veldig koselig og enkelt med tanke på senere oppvask. Første gang jeg spiste denne desserten var på Villa Malla, en kjent og kjær restaurant for mange som har hytte, eller ferdes med båt langs Oslofjorden. Appelsinene er supersøte og gode akkurat nå, så det er den perfekte tiden på året til å fråtse med denne frukten.Bare fargen alene er gir vann i munn, og lyst til å både spise og strikke oransje herligheter. Strikketøyet jeg holder på med innimellom alle andre prosjekter, er en påskeutgave av Frost -en strikket polvott. Tror denne fargevarianten skal være en limited edition, og få være med på mine foredrag frem mot påske. Det går an å bestille materialpakke med garn, ull og mønster til et vottepar, og jeg kommer med flere bilder og informasjon om vottene mine på mandag.


Så var det trekningen av garnpakke bestående av Hooked Zpagetti fra Järbo garn. Denne gang var det Britt Mathisen som gikk av med seieren og ble den heldige vinner. Gratulerer til deg! Håper du kommer til å bli like entusiastisk som jeg har blitt over dette T- shirt garnet. Gi meg beskjed, enten i kommentarfeltet eller på mail, om hvilke farger du kunne tenke deg og hvor garnet skal sendes.

Til vi høres igjen, ha en fortsatt fin uke allesammen!