Muskler er ferskvare!


Hva er ditt mål med å trene? Slik lød spørsmålet fra min fysioterapaut. Selvfølgelig gikk jeg rett i fella, og svarte et eller annet svada om å komme i bedre form og bli sterkere. Det var et svar hun ikke var fornøyd med. Jeg måtte ha et klart mål som jeg skulle nå i løpet av denne våren. Enden på visa er at jeg har skrevet kontrakt med meg selv om at jeg innen 1. juni skal klare å ta 10 • 3 push ups med strake ben. Så nå er det ingen bønn eller vei utenom. Skal jeg nå min målsetting, må det trening til! Alarmen er satt til å minne meg på å gjøre øvelser tre ganger i uken. 

Det verste er at min veileder mente at hvis jeg overholder det jeg har satt meg fore, vil jeg nå mitt mål før påske. Vel da er det offisielt. Jeg lover å komme med oppdateringer underveis. Helt svak er jeg ikke, for jeg klarer det ved å stå på knærne, men strake ben og brystet helt nedtil hver gang.. Not yet...Bli gjerne med å utfordre deg selv du også! Vi trenger alle et puff i rompa!