Keeping it simple!


Typisk antrekk vinteren 2017. I hverdagslivet pleier jeg å legge frem det jeg skal ha på meg kvelden i forveien. Det er så deilig å kle på seg når alt ligger ferdig, nystrøket og klart! Denne vinteren er skinny jeans og en pen bluse blant mine favoritter, og siden det er en mild vinter er det ikke store behovet for ullgenser. Heldigvis krever ikke min arbeidsdag bruk av høye heler, så til innendørs bruk er ballerinasko behagelig å ha på bena.


Jeg er ingen tilhenger av bukser med linning som slutter på hoftene. Nei, gi meg en bukse som rekker til navlen så er jeg veldig happy. Denne jeansen heter Molly, er fra Gina Tricot, og finnes i flere fargevarianter. Blusen kommer fra Noa Noa. Det er stadig mange fine Noa Noa bluser på salg. Sjekk her, kanskje du er heldig og finner noe i din størrelse. Kunne selv tenke meg en hvit bluse. Det er alltid godt å vite at man har en pen hvit bluse i skapet, det passer til det meste og gir en følelse av å være velkledd. Gult gull er min favoritt, gjerne med litt bling, men helst med et enkelt design. Anhenget er fra danske Julie Sandlau, oppdaget hennes smykker i sommer, når jeg skulle handle fødselsdagspresang til min eldste datter, sjekk ut kolleksjonen hennes her.

Snart er det ettermiddag, og helgefølelsen kommer snikende. Skal det skje noe spennende? Lørdag morgen starter med et plask i bassenget for min del, så skal jeg besøke søsteren min. Tror jeg må finne på noe godt vi kan kose oss med... Ja, også har jeg nytt garn som ligger og venter i håndarbeidskurven. Høres lovende ut ikke sant?