Alle hjerter gleder seg


Det er fredag igjen! Du verden hvor ukene raser avgårde. Heldigvis er det flere enn meg som føler likedan. Jeg er ikke spesielt glad i vinter og den kalde årstiden, så for meg kan disse vinterukene fly med rekordfart. Jeg gleder meg til det skal bli vår i været, og kjenne at naturen våkner til liv igjen. Men, vi har ikke kommet midtveis i februar ennå, så det er ennå noen uker igjen til vi vekkes av småfuglenes morgensang. Det er egentlig litt rart med det, at samtidig som jeg har en følelse av at tiden går fort, går jeg og lengter etter at noe annet skal komme. Men, sånn er det altså- og det er vel ikke noe galt med det? Uansett hvilken tid på året det er, om det er hverdag eller fest, så er det viktig å fylle dagene med positivitet. Og sånn sett har vi mange hyggelige dager foran oss nå i februar. Vi starter med morsdag til søndag, så følger Valentinsdagen på tirsdag. Tar jeg ikke mye feil, er fastelavn like rundt hjørnet og det samme gjelder vinterferien, som for oss i Oslo er i uke 8.


Til vinterblek hud kan det gjøre seg med en lys rosa farge med en litt kald undertone. Lakur er for meg et ukjent negllakkmerke, men fargen er aldeles nydelig. Lipgloss fra YSL er noe jeg kan fra før, men igjen den samme sobre rosa fargen. I tillegg har den en duft og smak av vannmelon, og det gir assosiasjoner til sol og sommer.

De søte heklede hjertene skal få hemper, og pynte opp på spisebordet sammen med gåsungene. Sjokoladehjertene derimot, skal være med i veska som lørdagsgodteri, når husbonden og jeg skal på kino i morgen. Nyt helgen dere også, så sees vi til mandag!