Gi den damen en kjole!


Bare gi meg en kjole, så er jeg superfornøyd! Mulig jeg har skrevet det mange ganger før, men jeg elsker å ta på meg en kjole. Noe så enkelt og greit som å ta på seg kun et plagg, og være ferdig kledd. Selvfølgelig er kjolen er fra Noa Noa. Ekstra pluss med denne kjolen er de små detaljene som trukne knapper,en pen splitt i både hals og -ermelukning og de smarte lommene. Denne kjolen er fra vinterkolleksjonen deres, men den kommer i sort for våren også. Snittet er ganske likt, men med en annen farge i mønstringen. Titt her, så skjønner du hva jeg mener!Det er ikke til å komme utenom at jeg har en forkjærlighet for prikker også. Noen mener at prikker er litt småpikeaktig, men jeg syn det er flott til voksne damer! Med prikker blir plutselig sort ikke så strengt lenger, og kan være en fin liten detalj, slik som skjerfet og strømpene på bildet. Ja, Frost-vottene mine går nesten under kategorien prikkete de med. Ikke glem at materialpakker til å strikke disse vottene finnes i min nettbutikk. Du finner de her! Bestiller du i dag, har du strikketøy å kose deg med i vinterferien!Det trenger ikke være en anledning for å pynte seg, men i går var det jenteklubb, så da var det hyggelig å fjonge seg litt. Tror jammen denne kjolen skal få være med i kofferten når vi reiser til London. Vi har gledet oss i hele vinter til å besøke arkitektstudenten, og nå er det ikke mange dagene til vi drar. Jeg kommer til å titte innom bloggen ihvertfall en gang til før vi tar ferie. Men, til dere som tar fri rett etter jobb i dag: Ha en super vinterferie og kos dere masse! Til alle dere andre ønsker jeg en riktig god helg!