Shopping og Afternoon tea


Gjensynsgleden var stor, når vi møtte tante Frida i går. Så var alle jentene samlet til veldig hyggelig Afternoon tea på populære og trendy Sketch. Vi hadde fått anbefalt dette stedet og bestilt i god tid før vinterferien.

Afternoon tea er noe jeg har hatt sansen for i mange år. Og når vi skulle til London sto det høyt på ønskelisten.

Selv toalettbesøket var vært å dokumenteres med et bilde. avlukkene var formet som egg, og var du heldig fikk du lest et rim for deg når du var ferdig.

Som sagt, veldig koselig å se igjen arkitektstudenten! Hun kunne stolt fortelle at hun har fått sommerjobb hos Statsbygg og skal jobbe med det nye Nasjonalmuseet. Ja da, jeg ble stolt jeg også- veldig stolt! Så bar det ut på Oxford street, for shopping. Det var mange behov som skulle fylles. Yngstemann ville handle leker på Hamlyes, Victoria Secret var viktig for andre, mens jeg ville vandre rundt i 3. etg. på Liberty.

Fangsten derifra ble noen fine knapper, broderirammer og blomstrede Libertystoffer.