Hjemme etter fine dager i London


Da er vi kommet hjem til snehvite Oslo. Sola skinner og vi skal snart nyte eplegløgg i solveggen på terrassen. Før dagliglivet starter i morgen, tenkte jeg å dele minner fra de siste dagene i London. 


Vi bodde på The Chesterfield Maifair, og det var et sentralt beliggende hotell. Rommene var store og flotte, servicen upåklagelig og frokostene vil bli husket lenge. 

Like i nærheten, var et kvartal fylt med hyggelige kafeer og restauranter. For oss som ferierte tre generasjoner sammen, var det kjekt å ha så mange spisesteder å velge mellom i gangavstand til hotellet. 

Som nordmenn er vi bortskjemt med flinke gardemusikantene, dermed ble det nedtur å se The change of guards. Men det hører jo med til en London tur å se Buckingham palace, så da ble det en selfie derifra også...

Derimot hadde vi stor glede av å se musicalen Wicked på Apollo Victoria Theater. Det var flotte sang og musikk prestasjoner. Kostymene var overdådig, ville og kule, tenk å kunne vært med å skape noe så avantgarde.

Lørdagen var vi igjen på en liten bytur. Vi fikk handlet med oss makroner og brukt noen kroner hos Kath Cidstone. Så fant vi en super lekeplass nede ved Themsen, hvor minstemann fikk brent litt krutt og aktivisert de to tantene sine.

Avskjeder er aldri noe gøy, men hjemreisen gikk helt on time. Heldigvis er det ikke lenge til påske, og da kommer arkitektstudenten hjem på ferie. Men frem til da, får vi kose oss med minnene fra våre fine dager sammen i London