Får du gjester denne helgen?


"Der det er hjerterom er det husrom!" Tenk så er det fredag og helgen er bare noen timer unna. Kanskje du venter helgebesøk, har handlet inn noe ekstra godt å spise og holder på å gjøre i stand gjesteværelset? For den som kommer på besøk, er det hyggelig å føle seg velkommen og får inntrykk av at vertskapet har gledet seg til å få gjester. Det er en selvfølge at gjesterommet er ryddig og at det er skiftet på sengetøyet. Dersom du ønsker å gjøre litt ekstra stas på gjesten din, skal du få noen små tips av meg nå.Legg frem rene håndkler på sengen! Så har besøket ditt mulighet til å ta seg en dusj eller stelle seg, uten å måtte be om rene håndkler. Sjekk den søte bamsen jeg har brettet av det minste håndkle, er den ikke bare helt utrolig fin? Denne ideen, har jeg tatt med meg fra jeg var på helgevisitt hos en god venninne. Jeg legger ved link til en video, som viser hvordan du kan lage en selv. Klikk bare HER! Mange av oss reiser bare med en liten weekend-koffert og har kanskje ikke med shampo og sepe. Jeg pleier alltid å spørre etter prøver når jeg er og handler, så har jeg litt på lur til en passende anledning.Noe annet som er hyggelig er å legge frem litt lesestoff, gjerne et magasin eller helgeavisen. Det blir garantert bladd i på sengekanten! Mange bruker medisiner, så er et glass vann er alltid kjærkomment. For meg er det naturlig å ta meg litt ekstra av besøket mitt, samtidig gjelder det å ikke overdrive heller. Servicegraden varierer nok noe, avhengig av når og hvem jeg får besøk av. Men, det er alltid viktig for meg at gjesten føler seg velkommen. Når jeg er gjest, setter jeg pris på å vite når vertskapet tenker å stå opp neste morgen og når det er frokost. Det gjør at jeg lettere kan tilpasse meg husets rytme, og slapper bedre av i rollen som gjest. Det er sikkert flere som tenker som meg, derfor er det naturlig å prate litt om planene for morgendagen, før man takker for en fin dag og sier god natt.

Jeg ønsker deg en deilig helg, uansett hva slags planer du måtte ha! Det er jo mars måned, så det er lov å håpe på litt sol og mildvær!