Dusty pink til vårgarderoben


Vi hadde en tidlig start på dagen, og har kjørt nedover til Vestfold i strålende solskinn. Bildet ovenfor, viser hva som står på ønskelisten hva gjelder nyanskaffelser til vårgarderoben. Spesielt er det nye rosa sko i nubuck som frister. Kjenner jeg er veldig klar for lettere fottøy, så det spørs om jeg ikke slår til med et par rosa loafers. Sokkene er fine de også, men de som kjenner meg godt, vet at jeg ikke kan fordra sokker på bena. Mulig jeg kunne la meg lure til å kjøpe disse alikevel, for  jeg er svak for alt som er prikkete.

Det var nok derfor jeg tente helt på neglelakktrenden for våren 2017. For der er det prikker som er tingen. En liten prikk på hver negl i en kontrastfarge, er det som gjør seg for oss voksne damer. Enkelt men classy, det kan vi like! Jeg lagde prikkene med baksiden av en knappenål og forseglet det hele med en klar topcoat.

Lillesøsteren min og jeg, blir bare mer og mer like hverandre med årene. La spesielt godt merke til det på dette bildet, hvor jeg titter opp fra kaffekoppen. Heldige er vi som har søsken og er del av en stor flott famile. 

Denne helgen skal vi være mye sammen og det gleder jeg meg til! Biffkjøtt er handlet inn, og jammen skal vi skeie ut men en flaske rødt også. 

Ha en fin helg alle sammen. Kos dere med noen dager fri og så sees vi på mandag.