DIY- nøkkelring


Sjekk ut denne søte pompong-charmsen! Nå blomstrer appelsintrærne i Syd-Tyrkia, og jeg lengter nedover. Duften fra de små yndige blomstene, er noe av det nydeligste jeg kan tenke meg. Så mens jeg teller ned dagene til jeg kan rusle mellom appelsintrærne og kjenne den bedøvende lukten, får jeg kose meg med synet av min lille pompong-charm.Fikk du også lyst til å style opp vesken, eller lage din egen nøkkelring? Det er ikke vanskelig, det lover jeg! Den er gjort på 1,2,3... De fleste av oss kan lage en dusk og når den er ferdig, er du allerede halvveis. Jeg brukte rester av ullgarn fra min siste utgave av Frost -en strikket polvott.Her ser du hva jeg brukte; Broderigarn i ull, nøkkelring, pompong, liten knapp, blomst og blad utklippet av ullfilt, for meg betydde det en tur i skap og skuffer på syrommet. Utfordre deg selv til å finne materialer som kan benyttes. Har du ikke ullgarn og stoffer, er jeg sikker på at det kan erstattes med noe annet. Gjenbruk er veldig trendy, og med våren kommer tiden for loppemarkeder.


Easy peasy å sy delene sammen, før metallringen festes til charmsen med en tvunnet snor av broderigarn. Det var det hele, men veldig søt!

I morgen ettermiddag, skal vottene mine og jeg på besøk til Grefsen Kjelsås husflidslag. Det blir siste foredrag og workshop på denne siden av sommerferien. Har allerede gjort avtaler for høsten, og kan røpe at jeg skal holde workshop under Strikkefestivalen i Gamlebyen i Fredrikstad.