Hopp i vannet!


Jenter, det er fredag! I ettermiddag skal vi, bokstavelig talt innlede helgen med bobler. Husbonden har levert fra seg et godt stykke arbeid, hvilket betyr at vi får litt roligere dager.

Med trening i basseng to kvelder i uken gjennom hele vinteren,har min en gang så sorte badedrakt, antatt en lett gråsort nyanse. Det var på tide med en ny, og jeg falt for denne i turkisgrønnfarge. Siden vi snart reiser sydover, skeiet jeg like godt ut med matchende tunika. Dette settet er fra Change, som er mitt favorittmerke hva gjelder undertøy.

Denne helgen har vi voksne ingen spesielle planer, rent bortsett fra å nyte to fridager. Tenk om det blir så mye varme i solveggen at jeg kan sitte ute med litt håndsøm og sy ferdig quilten min. Kaffe, vafler, quilting og solskinn, det høres ut som en liten plan. God helg og klemmer til alle!