Hva skal man pakke til ferien?Hei igjen kjære venner ! Holder du på med å planlegge din feriegarderobe? Det virker som vi er flere som gleder oss til å reise bort noen dager. Jeg syns overgangen mars/april er en super tid å feriere på, spesielt hvis vi skal sydover. Å ha ferie og komme litt vekk fra hverdagens plikter, er nydelig uansett tid på året. Men, å komme hjem til sne, minusgrader og høye brøytekanter, kan være litt av en nedtur etter en uke med sol og varme. Nå derimot, regner jeg med å komme hjem med fregner på nesa, ha en uke i byen med nydelig vårvær, for så å tilbringe påskedagene på hytta.

Etter fjorårets sommer, kastet jeg to par utslitte sandaler. Uansett hvor mye jeg vasket og pusset dem, forble de gamle og utgåtte. Det med skotøy er ikke alltid like enkelt. Den optimale sommersko for meg må gjerne ha hel, men ikke høyere enn 4,5 cm. Videre må den sitte godt på foten, så slingback er å foretrekke. Siden jeg syns det er lekkert med lakkerte tånegler, liker jeg at de er åpne foran. Mine nye sandaler fyller alle disse kravene, og vil gjøre seg like godt til både langbukser, shorts, skjørt eller kjole. De er klassiske, feminine og vil passe til en pen hverdagslig sommergarderobe. Skal jeg gå langt, har jeg innsett at det kun er sneakers som gjelder. Orker ikke å ha vondt i føttene, etter en dag på farta med mye gåing.


Personlig syns jeg hvit shorts, skjørt eller sommerkjole hører til høysommeren, for da har jeg fått litt mer farge på kroppen. Samtidig er det deilig å kle seg i lyse lette farger, etter en lang vinter med mye mørke klær. Hvite langbukser derimot, vil jeg gjerne bruke. Kombinerer jeg det med en sort og hvitstripete topp, blir helhetsinntrykket ikke alt for lyst. Ellers pakker jeg med jeansshorts og linskjørt i en grå/rosa nyanse, begge stopper rett over kneet. Det er plagg og farger, som er lett å kombinere med mange slags topper, og som passer til de fleste anledninger. Jeg ønsker å kle med sommerlig, uten at det lyser ferieturist av meg lang vei. I Syd-Tyrkia dit vi skal, er det tross så vidt blitt vår og feriesesongen har nettopp startet.


Kjolevalget denne ferien, falt bla. på den lakserosa kjolen fra i fjor sommer. Vi kommer helt sikkert til å gå ut å spise noen kvelder, og da er det hyggelig å kunne pynte seg litt. Den fargeglade kule vesken er gave fra min mor, så den må selvfølgelig bli med.

Da har du fått en liten titt på min feriegarderobe, og som du ser prøver jeg å velge basisplagg som ikke går i for mange fargetoner. Det gjør det lettere å velge tilbehør, og jeg kan sette sammen mange forskjellige antrekk, uten å ha med mer enn nødvendig. Jeg liker å finne frem det som skal være med i feriekofferten, og legge det frem på sofaen på gjesterommet. Noe havner tilbake i klesskapet og blir erstattet med noe annet, men ved å tenke igjennom og planlegge litt på forhånd, har jeg en garderobe jeg vet fungerer. En siste ting; Siden det er mer enn 6 mnd siden jeg sist brukte mange av disse klærne, har jeg sjekket at alt passer! Det er bare tull å ta med klær man ikke føler seg vel i!!


Husk at du kan abonnere på feelinggoodbyhanne.com. Hvis du liker det du leser, hadde jeg satt stor pris på om du deler det på facebook. Dette hjelper meg til å nå ut til nye lesere, og du kan være med på å gi flere mulighet til å la seg underholde av min feel good blogg......

Øverst i hovedmenyen finner du feltet abonner, og FB-liker knappen kan alle benytte. Kommentarfeltet ligger i bunn av hvert innlegg, ris eller ros- det velger du selv!


Jeg titter innom bloggen i morgen også! Til uken byr jeg litt på ferielivet, og håper du har lyst til å se bilder av det klare blå middelhavet...

#ferieklær #sommergarderobe