Liten ferie er forbi


Bedre sent enn aldri, her kommer det noen bilder fra vår ferie. Jeg var vel litt oppmerksom på at denne uken kom til å gå raskt, men allikevel, syns ikke det er lenge siden jeg satt og gledet meg til denne reisen. Vi kom hjem i går ettermiddag, koffertene er pakket opp og hverdagslivet er i gang. Ingenting slår nypresset og hjemmelaget appelsinjuice, laget av små barnehender. Ekstra stas når de kan plukkes fra trær i egen hage.


Jeg lovte bilder av Middelhavet, vel værsågod og nyt synet. Selv om det godt kunne vært litt varmere i været, var vi mye ute. Det ble en fin sykkeltur og medbrakt lunch ble spist på rasteplass med fin lekeplass og de typiske treningsapparatene. Bestefar fikk litt ekstra ballast, uten at det tynget han veldig.

Blir aldri lei synet av røde valmuer, tenk de vokser vilt i grøftekanten sammen med annet kjerr og ugress. For meg er det som å sykle i et levende landskapsmaleri.


Svømmebassenget ble fylt for en uke siden, og målte i underkant av tyve grader. Både liten og stor fikk seg en kald avrivning, skjønt jeg tror det var en som nøt det hakket mer enn andre.


Jeg elsker vårt lille ferieparadis og variasjonen i landskapet. Her er det innbydende sandstrender, bratte klippeskrenter, høye fjell, frodig landbruk og akkurat passe langt fra storbyliv og turister. Selv om sistnevnte ikke er så synlig lenger her i Syd Tyrkia.


Å ha med barnebarn på ferie er hyggelig og krevende på en gang. Vi ble underholdt fra tidlig om morgenen til det var natta og sengetid. Det er stor forskjell på å dra to voksne på tur, til å feriere med en som nettopp har fylt fem. Men koselige frokoststunder og spennende kortspillrunder med UNO er ikke å forakte. Så får det heller være at bestemor ikke fikk tid til en tur til European Beauty...

Enn så lenge har vi ikke planlagt neste tur. Men, det er godt å vite at dersom anledningen byr seg, finnes det et deilig sted med utsikt over det vakre blå Middelhavet.


#Alanya #appelsinjucie #sologsjø