Hva gjør man ikke for et skjørt?


Høyt på ønskelisten denne våren var et nytt linskjørt. Og det ble kjærlighet ved første øyekast, når jeg fant dette rosa skjørtet fra Noa Noa. Nyanskaffelsen ble pakket med i kofferten og brukt på vår lille reise til ferieleiligheten i Syd Tyrkia. Tilbake i Oslo, oppdager jeg at jeg har glemt å ta med skjørtet hjem. Æsj- æsj og dobbelt æsj! Hva gjør man da? Venter til neste gang vi skal nedover, mente husbonden. Ikke aktuelt tenkte jeg, og la all blygsel til side. Dermed ringte jeg til en hyggelig dame som bor i samme blokk som oss, for å høre om hun hadde mulighet til å ta en titt i klesskapet mitt etter igjenglemt skjørt. På onsdag kom skjørtet i posten, så en stor takk til min hjelpsomme nabo!

Hvis ikke værgudene ombestemmer seg, får jeg neppe behov for rosa linskjørt de nærmeste dagene. Men ved første og beste anledning, skal jeg ta det i bruk.Jeg hadde store planer om å rydde vekk mye av vintertøyet iløpet av påskeferien. Nå har jeg på strikkekjole i ull, og lurer på hva jeg egentlig tenkte på. Våren og været på Østlandet kan variere veldig. Fra sol og vindstille med 16 varmegrader, til godt ned mot null med sludd og sne. I dag morges trosset vi været og tok et bad i jacuzzien, for deretter å kle på oss lue og vanter når vi skulle ut en tur. Nedbør er bra, og trærne står med lysegrønne museører og venter på å sprette ved første tegn på sol og varme. Så det er ikke bare meg som er utålmodig og ønsker å ikle meg med vårens farger.


Med dette ønsker en "skjørtejeger" fortsatt God Påske, uansett vær og føreforhold!

#linskjørt #dusepastellfarger #vårmote