top of page

Strikking er en av mine pasjonerStikker innom for å si hallo mens middagen står i oven. Denne helgen har gått veldig raskt, og i går var en spesielt fin solskinnsdag, med lang spasertur til Grefsenkollen. I dag våknet vi til snevær, og jeg var så glad for at jeg ikke hadde noen ærend ut med bil, før lenger ut på dagen.

Å finne på enge strikkedesign er ikke alltid like enkelt, og ting blir ikke bestandig slik jeg ser for meg. Det betyr at jeg av og til rekker opp ferdige arbeid, som jeg ikke ble fornøyd med. Den runde puten som jeg holder på med nå, blir akkurat slik jeg ønsket, kanskje til og med litt finere enn først antatt.


Når jeg strikker liker jeg å ha selskap til arbeidet. To favoritter er å høre på lydbok eller se en podcast. Dersom du også er glad i strikking, tror jeg du vil like besøkene hjemme hos Kammebornia, hennes siste podcast finner du her. Hun blogger også, og titter du innom hennes blogg, blir du kanskje som meg, en ivrig følger.

Vel det ble bare med en rask titt innom i dag, for nå begynner det å lukte middagsmati huset vårt. Ha en fortsatt fin ettermiddag, være seg med eller uten strikketøy!#strikkedeputer #strikkeblogg #strikkedesign

bottom of page