top of page

Møt min nye venninne!Say hallo to my new BF! Dette er min nye prøvedukke, eller sømbyste om du vil. Hun skal primært fungere som hjelp underveis når jeg syr klær til meg selv. Men, hun kan også være gjest under fredagens fashioninnlegg. Dette er egentlig ganske festlig og innstilling av dukken førte mye latter med seg. Slik hun står nå, er hun en "klonet" kopi av meg. Høyde, bryst, midje og hoftemål er justert slik at de matcher mine vitale mål. I tillegg har jeg kledd på henne en av BH-ene mine, fylt skålen med platevatt og gitt henne en ekstra omgang med polstring rundt magen. Syretesten kom da jeg skulle kle på henne noe av mitt eget tøy. Skjørt, bluser og kjoler satt perfekt. Bukser var det litt mer problem å kle på henne, da hun kun står på et ben. "Note to self" blir at tilpassing av bukser må skje før søm av indre bukseben. Dermed står hun med halvt opptrukket buksesmekk og åpen knapp i linningen.


Dagens antrekk er moteriktige hvite bukser med frynser og flare, en enkel klassisk T-shirt og kule sandaler. Siste dager med varme, har ført til at strømper har blitt lagt vekk, og det er igjen lov å gå kippskodd i lettere skotøy. Både bukse og T-shirt er fra Daisy på Vinderen. Daisy har jeg blitt kjent med gjennom vannaerobictreningen. Hun er en morsom og sprek dame, som driver en flott butikk med det lille ekstra. I disse dager er det markedsdager på Vinderen, og hun har 30% på en rekke varer i butikken. Gjør som meg og følg henne på Instagram @daisyvinderen.


Sandaler med lærstropp mellom tærne er lekkert, men må gås inn for å unngå gnagsår. Disse er fra Marc Jacobs, har en hel på 3,5 cm og kan fint benyttes både til bukser eller skjørt. Detaljer i gull er jeg veldig svak for, og for meg skal det ikke mer til for å pimpe opp et antrekk. For en mer sailor-look kan det være kult med marineblå og hvitstripete overdel, caps og espadrillos. Må innrømme at dagens antrekk ikke er hvitt. Med vakt på loppemarkedet senere i dag er det lite praktisk med sandaler og lyst antrekk. Men i morgen kanskje det byr seg en anledning.

Håper du som har tittet innom i dag får en fin helg! Bor du i Oslo og ikke har annet på programmet, kan jeg virkelig anbefale en tur til Refstad skole for å besøke loppemarkedet vårt. Det kommer alltid inn mye fint, og hvem vil ikke gjøre et lite loppekupp!?


bottom of page