top of page

En ting er sikkert; Hvitt+blått=flottNyt at det er fredag og at helgen står for tur! Det er noe spesielt med fredager. Selv om man kan være trett etter en arbeidsuke, er det ofte litt ekstra hygge forbundet med fredagskvelden. Selv har jeg tenkt å lure husbonden til et kveldsbad, før vi setter oss ned med noe godt å spise og drikke. Skjønt klorvann er ikke helt forenelig med nyfarget hår, er det vel? I det hele tatt er det ikke alltid like enkelt å ta godt vare på håret sitt. Om vinteren blir det lett elektrisk og tørt, om sommeren er det sola som bleker det, og gjennom hele året blir hårmanken eksponert for klorvann flere ganger i uken. Vel, så lenge man ikke har større bekymringer her i verden, så blir det vel en rå med det håret. Det finnes jo både hårkurer, badehette og andre egnede hodeplagg.


Men, man har jo som regel det -litt annet å tenke på mener jeg. Det er mye sant i mitt livsmotto "Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det. Så for man prøve å møte utfordringer med både hode og hjerte. Heldigvis er det slik at når man ser tilbake på vanskelige episoder i livet, så kom man som regel mer eller mindre helskinnet igjennom det. Alt ble kanskje ikke helt slik man hadde planlagt, men det ble allikevel en løsning.


Hvor tok dette veien, hadde ikke planlagt å skrive om mestringsstrategier. Er ikke blått og hvitt nydelige farger sammen? Jeg syns det er noe av det peneste som finnes. Både klassisk og beroligende på en gang, samtidig er det rene, freshe farger som assosieres med en sporty livsstil - og som i hvert fall får meg til å drømme om sol og sommer. Selv om jeg ikke har hjulskift på bilen før 18. mai, betyr ikke det at jeg ønsket at det skulle komme mer sne. Nei tvert i mot, her står småskoene klare i påvente av første og beste anledning. På min vei hjem fra frisøren, snublet jeg nemlig over lagersalg på Ferretto. Dermed ble det 3 par for 500 kroner. Så kjære husets småfrøkner; Nå kan vi kappes om hvem som har lyst på hvite, sorte eller gullglitrende sko. Slike utfordringer skal vi nok klare å løse.

Med dette takker jeg for i dag! Måtte beste låt vinne under morgendagens eurovision song contest, og så gleder vi oss til å feire de unge konfirmantene på søndag.


#caps #ferretto

bottom of page