top of page

Rett før avreise

God fredag alle sammen! Regner med at dere har kommet til hektene etter 17. mai-feiring... Beklager at det har vært stille på bloggen, men jeg har hatt nok med å holde på med i tillegg til øreverk og vårforkjølelse. Vår 17. mai, var i god tradisjon fylt med korps og hornmusikk fra tidlig morgen til nærmere klokka fire. Deretter ble det bobler og god mat sammen med nære venner.

Husbonden ble spurt om han ville bære fanen under borgertoget, og det var et arbeid han ikke kunne svare nei til. Dermed ble det nok en 17. mai i korpsuniform. Nå har vi vært korpsforeldre i snart 24 år, hvor har tiden blitt av?

Dagens første bilde beviser at jeg sitter og skriver, mens neglelakken tørker. Om fire timer er vi på vingene og sent i kveld er vi fremme på Hillside. Denne ferien blir litt amputert, da deler av reisefølget blir hjemme pga helsa. Vi som reiser får kose oss litt ekstra og sende gode ferievibber hjem til Norge. Så blir det nye muligheter til å reise alle sammen senere! Det er i hvertfall en her i huset som ikke kan vente på å innta poolomerådet i ny bikini...

#ferie #17mai #neglelakk

bottom of page