top of page

Kake til sommeravslutning

Litt tidlig med sommeravslutninger ennå? Vel i ettermiddag var det vårkonsert med skolekorpset, og det betydde at det ble bakt kake her hjemme. Siden konserten startet så tidlig som klokka 17.30, var det mange som ikke rakk å spise middag på forhånd. Derfor hadde vi bedt alle korpsfamiene ta med enten en varmrett eller en kake til felles bespisning etter konserten. Dette har vært veldig vellykket tidligere, og er et smart tips til alle som er med på å arrangere avslutninger, for være seg skole, lag og foreninger. Siden jenta vår går i hovedkorpset, var jeg i gruppen som skulle ha med kake.

På ferien vår, fikk vi dilla på karamellsaus på isen. Så da jeg fant en kakeoppskrift med karamellsaus både i kaken og glasuren, måtte jeg bare bake den. Dersom du også kan like smaken av karameller, finner du oppskriften herDenne kaken gjorde seg like godt til en kopp te, som en kopp kaffe. Så her var det bare å velge hva man hadde mest lyst på. 

Litt inspirert av valgets kval, holder jeg på å applikere et magebelte i ullstoff. Det skal beskytte hendene mot å brenne seg, når man drikker noe varmt. Skal ta et ordentlig bilde, med kopp og alt, når det er helt ferdig!

Vi hadde noen underholdene timer i kveld! Håper dere også har hatt en fin onsdag, og at dere titter innom bloggen på fredag før dere tar langhelg!

#kakeoppskrift

bottom of page