Nesten klar til å gå ut døra...


Tenk at vi skriver juni, klyp meg i armen, hvor fort tiden går. Denne uken har vært fylt med sosiale aktiviteter på fritiden, og i kveld er det tapas med gode venninner på Aker Brygge. Noen ganger spør jeg meg selv, hvorfor skulle du på død og liv ha en kategori som heter fashion friday i den nye bloggen? Ikke fordi jeg ikke er opptatt av å se pen ut i tøyet, for jeg er nok minst like forfengelig som de fleste andre kvinner på min alder. Nei, det er mer det at det kjennes hakket mer privat å ta bilder av klærne sine, enn en nybakt kake eller siste strikkeprosjekt. Men, så er det det at jeg syns det er morsomt å sette sammen nytt og gammelt fra garderobeskapet og lage antrekkbilder. Å legge frem klær, veske, sko og accessories gir en god oversikt over hva som passer sammen, og man blir mer bevist sin egen stil. Og ha gjort noen slike øvelser kan tilogmed være til hjelp når man står der å ikke aner hva man skal kle på seg, eller er usikker på hva man skal se etter når man er ute for å kjøpe seg noe nytt.


Dagens tablå viser en enkel topp med V-ringing, som har en nydelig rysjekrage. Denne kragen er med på å gjøre en ellers klassisk t-shirt hakket mer pyntet og feminin. Det geniale er at den kan pyntes opp eller ned. På dagtid funker den med et enkelt kjede i halsen, mens man kan skeie ut med mer farger og glam, og plutselig har den blitt en selskapstopp. En stråhatt gir et hvert antrekk litt mer attityde, denne bruker jeg både når jeg er på stranden, ute i hagen og jobber eller hvis jeg har lyst til å fjonge meg litt ekstra. Men, man må venne seg til å bruke hatt! I det hele tatt er hodeplagg noe man må være venner med, for å føle seg vel!

Denne vesken ble kjøpt på siste Tyrkia-tur. Det er som regel med en eller flere vesker hjem i kofferten, enten til meg selv eller som gaver til venner og familie. Denne syns jeg var superkul, og må innrømme at det var vanskelig å bestemme seg for hvilken farge som var finest, sort, cognac eller mørkebrun. Enden på visa var at jeg kjøpte alle tre, pluss en armygrønn som jeg ga bort til eldste datter..... Heldigvis er det flere jenter i familien som liker å pynte seg, så den mørkebrune har blitt adoptert av hun på seksten år.

Noen som lurer på om jeg tenkt å "sverte rumpa og gå naken" fra livet og ned? Nei, da! Men, det geniale med dette antrekket er at det kan brukes til så mangt, være seg sorte bukser, hvite bukser, blå jeans, shorts, capri, skjørt, bukseskjørt .... Ja, listen kan bli lang hva gjelder variasjonsmuligheter. Og siden vi bor i Norge, er det kjekt med en liten jakke dersom det skulle bli kaldt.

Ha en strålende Pinse-helg! Vet om noen heldiggriser som skal på spa-weekend, vi andre får kose oss som best vi kan! xoxoxo

#ferieklær #vårmote #sommermote #damemote