top of page

Bord dekk deg!


Vel overstått pinse og allerede godt i gang med en ny uke. I ettermiddag har jeg dekket bordet til vårens siste jentetreff. Besøket mitt kommer først i morgen kveld, men det er greit å kunne forberede litt i forveien. Hadde håpet på at vi kunne sitte ute å spise, men det er meldt masse nedbør, så det er nok best å sitte inne. I helgen var vi i skogen og plukket liljekonvaller, nå står de nydelige blomstene og pynter så pent opp på spisebordet, og det dufter aldeles nydelig i stuen.


På menyen står det kald tomatsuppe til forrett, bakt salmalaks og asparges surret i bacon til hovedrett og en nydelig mandelkake til dessert. Både laksen og kaken har jeg lagt ut oppskrift på tidligere, og med litt tålmodighet så kommer det oppskrift på suppen også. Håper dette blir en lett og fin sommermeny og at den faller i smak hos damene. Jeg gleder meg til å få besøk! Tenk at vi har holdt sammen i mer enn 25 år. Denne jenteklubben startet opp som barseltreff, nå har de fleste "babyene" våre flyttet hjemmefra og er travelt opptatt med jobb eller studier.

Kos dere med lyse junidager, enten det er i sol eller regn. Livet er her og nå, så det gjelder å nyte hver en dag!

#borddekking

bottom of page