top of page

Sommer ved sjøen!

Jeg kan bare aldri bli lei denne utsikten! Føl deg gjerne velkommen til å nyte min lille lørdagsstund sammen med meg. Jeg kan by på kaffe, melon og siste strikketøy. Vi har hatt noen deilige dager på hytta, og værgudene har så absolutt vært på vår side. Kunne ønske jeg klarte å beskrive nytelsen det er å høre livet fra sjøen, skriket fra måkene, motorlyd fra båtene og sommermusikken som kommer fra radioen. Tror det er annonsert at et cruiseskip skal komme inn fjorden i formiddag, og hvis det kommer mens jeg sitter her, blir det et bilde. 

Sommer ved sjøen er lykke på jord. Det er godt å vite at alt dette er tilgjengelig bare 45 minutter unna med bil. Så selv om vi ikke flytter ut hit for sommeren, slik vi gjorde når barna var mindre, er det alltid forbundet med glede å ta seg noen dager fri på hytta. 

Er det tilfeldigheter at valg av farger på min nye strikkejakke, harmonerer så godt med fjellknausen rett utenfor stuedøra? Det er ikke godt å si, om underbevisstheten hadde en finger med i spillet, når fargene ble satt sammen. Det sies jo at farger man finner igjen i naturen, er farger som er vakre sammen. Så da satser jeg på at det vil komme strikkedesignet mitt til gode, og at jakken vil fremstå slik jeg ønsker når den blir ferdig.

Det ser ikke ut som cruiseskipet kommer mens jeg sitter her og blogger, dermed blir dagens innlegg avsluttet med et bilde som ble tatt av jentene mine mens de fanger krabber. Ja, jeg kaller dem jentene mine alle sammen, enten de er døtre eller barnebarn. Veldig hyggelig hadde vi det, og tradisjontro ble det selvfølgelig spist frokost i senga.


bottom of page