top of page

Mor og datter i samme kjole

Er vi ikke fine i like kjoler?! I går var vi kledd i samme kjoler, enn om i forskjellige farger. Slik ble resultatet etter siste ukes sømprosjekt, og det passer perfekt med en ermeløs kjole  med alt det nydelige sommerværet vi har hatt denne måneden. Nok en gang kommer mønsteret fra By hand London, og designet heter Orsola dress. 

Denne modellen er en omslagskjole, med omslaget bak. Men etter mange strandbesøk har vi fått farge på ryggen, og det gjør seg ekstra godt å vise frem litt hud.

Datteren min ønsket at hennes kjole skulle ha dypere utrigning og kortere skjørt, og det lot seg lett ordne. Selv om mønsteret er på engelsk, er forklaringen enkel å følge og relativ enkel å sy. Klart det gikk raskere å sy kjole nummer to, litt erfaring opparbeides underveis.

I våres drømte vi om å sy en kjole av engelsk broderi, men stoffet vi endte opp med er vel så pent. Jeg vasker alltid stoffet før jeg setter saksen i det, det hadde vært kjedelig om det ferdige resultatet skulle krympe og ikke passe lenger. Begge kjolestoffene er kjøpt hos Den lille sybutikken i Sandefjord. Det er en liten butikk, men med en hyggelig innehaver og med et godt utvalg i bekledningsstoffer.

Noen som kjenner igjen stedet vi besøkte i går og hvor alle bildene er tatt? Det hører med til sommeren å besøke Villa Malla og dette hyttebesøket ble avsluttet med middag her.

Strike a pose! Vi gjør så godt vi kan...

#Orsoladress

bottom of page