top of page

Siste innspurt før avreise

Hello ladys, her går det unna! Siste helg før jeg reiser til Shetland, og du verden som jeg gleder meg. De som følger meg på Instagram, fikk i går se hvor jeg stort sett har befunnet meg de siste ukene. Det foregår store endringer hos oss. Vi bygger støttemurer i granitt og takker værgudene for at det har vært mye oppholdsvær i juli. Jeg er til og fra på byggeplassen, handler inn verktøy og materialer, smører brødskiver til arbeidsfolk og kommer med isvann. Husbonden får utført en lenge planlagt oppgradering av eiendommen, og det er nå kommet så langt at hagen er en eneste stor jordhaug med dype grøfter og murer påbegynt på tre sider. Innen jeg kommer hjem vil mye ha falt på plass og se mer ferdig ut. Kanskje mannen i huset er glad for at jeg drar? For selv om jeg er i arbeidstøy flere timer om dagen, har jeg kommet med forslag og endringer som har medført en del ekstra arbeid. 

Så var det sagt, at det ikke bare dreier seg om strikking, søm, matlagning, klær og sko på fritiden.  Selv om det alltid er litt tid til det også. Det er vel heller bloggingen som blir nedprioritert når det er som travlest. Men, nå er jeg her igjen for å vise frem mitt nesten ferdige strikkeprosjekt og dele min begeistring for dusty pink. Med på turen til Shetland har jeg tenkt å pakke med meg resultatet av sommerens strikkestunder. Genseren er ferdig, mens jakken mangler en arm og så må det festes veldig mange tråder. Hvilket betyr at jeg vet hva jeg har i vente når kvelden kommer. Begge disse plaggene er strikket i Puno Petit fra Rauma garn, de veier nesten ingen ting, er bare chunky, myke og super softe å ha på. 

Selv som brunette er jeg ikke superbegeistret for fargen beige, føler ofte at jeg bare blir gusten og ser trett ut. Dusty pink eller nude er en mye mer delikat farge, som fanger opp rosanyansen fra huden og får meg til å føle meg vel. Så dusty pink har blitt min beige, og er en farge jeg bruker sommer som vinter. Buksen og blusen er forøvrig en del av Noa Noas høstkolleksjon og vil bli masse brukt sammen med både sort og marineblått. Hadde vært veldig lekkert med en ensfarget strikkegenser med flettemønster også, så kanskje det må bli en genser til i samme farge som bunnfargen til strikkejakken. 

Det blir noen timer med festing, men det er vel verdt strevet, for resultatet blir veldig bra til slutt. 

Da sier jeg god helg og håper å titte innom på mandag. Dersom du vil lese om min tur til Shetland er det bare å følge med, lover å blogge underveis.


bottom of page