top of page

I hylla på Gardemoen

En fin start på reisen, var å se mitt hekledesign i Familiens heklemagasin i hylla på Narvesen. I våres leverte jeg fra meg disse veskene som er heklet i Hooked Zpagetti fra Järbogarn. Magasinet Hekle har vært i salg hele denne sommeren, men det var første gang jeg så det i hylla. Det er masse annet spennende også, for de som er glade i å hekle. Jeg er nok mest en strikkedame, men av og til er det morsomt med en forandring. 

Akkurat nå sitter jeg på Flesland og slår ihjel et par timer, mens jeg venter på resten av mitt reisefølge. Da er det godt å ha Storytel og strikketøy. Boken er den tredje i rekken av Elena Ferrantes Napoli kvartetten. Spennende å høre om kvinners liv i Italia fra begynnelsen av sekstitallet og følge hovedpersonen og forfatterinnen Elena Grekos historie. 

Strikketøyet er nettopp påbegynt, da maskene til det som skal bli et par pulsvarmere ble lagt opp på flybussen. Mønsteret fant jeg på Instagramkontoen til @strandedcolor_knitting, hun legger ut masse flotte bilder og strikkemønster og er vel verdt å følge.

Ja, det er alt for nå. Så blogges vi om ikke så lenge.


bottom of page