top of page

Sensommer

Solen titter inn gjennom vinduet og vi kan nyte enda noen fine sommerdager. En liten uke igjen av august, en måned som har gått utrolig raskt og som har bydd på mange gode opplevelser. Det er viktig å ta vare på hverdagene og velge å bruke tiden på det som er viktig for deg, og være sammen med personer som betyr noe for deg. En leveregel som gjelder både i ferielivet og ellers i året.


Jeg har så vidt begynt å rydde i garderobeskapet, lagt vekk noen sommerplagg og begynt å tenke på høstsesongen. Skjønt fremdeles er min sorte cityshorts en favoritt, kombinert med en T-shirt eller en pen sommertopp. Cityshorts er kjekke plagg, et bra alternativ til skjørt og adskillig mer praktisk hvis man er glad i sykle. I går hadde jeg pakket med skjørt i sekken til skift etter mensendiecktrening. Det jeg ikke hadde forutsett var at det er nærmest klin umulig å komme seg rundt på sykkel i trangt, knekort skjørt uten splitt bak. Vel, man lærer så lenge man lever.


Apropos praktisk, har jeg blitt helt avhengig av min sorte ryggsekk fra Don Donna. Stadig oftere velger jeg sekken fremfor å bruke veske, være seg på reise, jobb eller i privatlivet. Den har eget rom til laptopen og god plass til alt mulig en dame kan finne på å dra med seg, uten å være altfor ruvende - til og med strikketøyet får plass. Den har lomme med glidelås inn mot ryggen, så lommebok og nøkler ligger trygt! Jeg ble rent overasket over hvor godt utvalg det var i sorte sekker, det var nesten vanskelig å velge.


Er ikke disse spennende flotte? Både de og den pudderrosa toppen kommer fra Noa Noa. Toppen er fra sommerkolleksjonen og finnes kanskje som en rest på salget, mens spennende er en del av høstkolleksjonen. Som trofast kunde gjennom mange år, syns jeg denne høsten byr på mye lekkert. Har allerede sett meg ut en lekker overgangkåpe. Men, akkurat nå ønsker jeg å bruke sommertøyet noen uker til!


God helg alle sammen!


bottom of page