top of page

Teststrikker søkes!


God mandags morgen alle strikkeglade venninner, nå trenger jeg litt hjelp! -Og til dere andre lesere som ikke er fullt så opptatt av strikkepinner og garn; Riktig god morgen til dere også! I sommer har jeg designet og strikket en V- genser og jakke i alpakkagarn fra Rauma Ullvarefabrikk. Garnet heter Puno Petit og er aldeles mykt og lett og stikker ikke i det hele tatt, selv når det bæres rett mot kroppen. Begge design vil komme på trykk i Familien, men før den tid trenger jeg teststrikkere som kan gi meg tilbakemeldinger på mønsterbeskrivelsen, om det var lettforståelig, riktig størrelsetilpassing, uten feil og med riktig garntilgang.Mønsteret på genseren er så og si ferdig, mens jakken trenger noen dager til før det er klart. Dermed starter jeg med å vise bilder av genseren og ønske meg teststrikkere til den først. Genseren er strikket på rundpinne nr. 4.5 helt opp. Det strikkes en "steek"/ klippemasker for ermhull og halsringing, man slipper å dele arbeidet i to og strikke mønster på vrangen. Personlig syns jeg dette er helt genialt, og det er bare tull å grue seg for å klippe opp for ermer og halskant.Mine farger og mønster på genseren er inspirert av Provence og Tyrkias nazarlik. Jeg elsker den klare turkisblå nyansen mot hvitt og lyseblått. Den mørke blåfargen gir hele mønsteret mer karakter og jeg er veldig fornøyd med det ferdige resultatet. Tror helt klart den blir en favoritt på hytta ved sjøen neste sommer. Men, Puno petit kommer i 18 forskjellige nydelige farger, så teststrikkerene står fritt til å velge ut sine favoritter.


Som teststrikker trenger du middelsgode strikkeferdigheter og ikke bruke alt for lang tid, men på pinne 4,5 går det relativt radig å bli ferdig. Ja, og så setter jeg stor pris på tilbakemeldinger og bilder underveis og til sist av det ferdige resultatet. Så dersom du liker designet og har lyst på nytt strikketøy, er det bare å ta kontakt. Legg enten igjen beskjed i kommentarfeltet eller send meg en personlig mail til; hannebwh@hotmail.com.


bottom of page