Kveldskos


Når du fyser på noe godt... og ikke har noen ting i kjøleskapet! Hva gjør du da?? Sist gang jeg bestilte mat rett hjem på døren, hadde jeg helt glemt å huke av for søte fristelser. I utgangspunktet var jo det bra, for i hverdagen prøver vi å unngå for mange utskeielser. Men i ettermiddag etter at jeg hadde sovet middag, fikk jeg veldig lyst på noe godt, og vi hadde ikke så mye som en liten pinne-is i fryseboksen. Vel, da var det ikke annen råd enn å tenke litt kreativt.


Resultatet ble en krem pisket sammen av kremost naturell, tyrkisk yoghurt, rester av vaniljekrem fra helgens Pavlova og revet skall og saften fra en halv lime. Kremen ble lagt lagvis sammen med en grynblanding, kiwi og sjokoladepletter. Ikke helt ostekake, ikke helt tilslørte bondepiker, men godt ble det!

Dersom du leste mandagens blogginnlegg, fikk du med deg at jeg etterlyste teststrikkere til mine to siste design. Responsen var overveldende, og nå har jeg fått hjelp til å teststrikke både genseren jeg viste frem på mandag og denne jakken. Er det noen sak, sier jeg bare. Rauma Ullvarefabrikk er utrolig gode samarbeidspartnere og har gitt meg garnpakker til fire teststrikkere, så nå blir det en aldri så liten loddtrekning blant de som har sagt seg villige til å hjelpe meg.

Å renskrive mønster og regne ut for størrelsetilpassing, er tidkrevende og møysommelig arbeid. De dagene jeg holder på med det, er jeg ikke klar for å gå i gang med nye design og ideer. Da er det godt å slappe av innimellom med lydbok og strikke eller sy noe som er designet av andre enn meg selv. Pulsvarmerene er snart ferdige og skal bli en bursdagsgave. Mange unge damer i familien som har bursdag på høsten, men det er en spesiell jeg har i tankene.