top of page

Downsizing...Det er ikke alltid ting blir som planlagt! Hverken når det kommer til strikketøy, eller andre mer eller mindre alvorlige ting her i livet. Med strikketøy er det som regel ganske enkelt, man kan velge å rekke opp, starte på nytt eller legge det vekk og tenke at dette var ikke min "cup of tea". Uansett hva man velger, så har det ikke de største konsekvenser og livet fortsetter som vanlig. Men, hva betyr det; "Livet fortsetter som vanlig"? Hva er det realistisk å forvente seg av opp og nedturer? Det er nok ingen av oss som sitter med fasit på disse spørsmålene. Hva som er gjelder for meg behøver nødvendigvis ikke være viktig i det hele tatt for andre.Jeg liker å tro at jeg er sjef over eget liv, og selv i stor grad er med på å påvirke hvordan dagene mine leves, både med familie, jobb og venner. Det betyr ikke alle dager blir slik jeg hadde sett for meg når jeg sto opp om morgenen, men når kvelden kommer er det greit å ikke behøve angre for mye på ting som har blitt sagt og gjort.Jeg kan ikke alltid ha kontroll på alt, det er så enkelt og vanskelig på samme tid. Men, jeg har muligheten til å ta noen valg og bestemme meg for hva som er riktig for meg. Dermed ble det hverken Fashion Friday eller Made by Me på mandag, for det er en annen som er viktigere enn masse annet akkurat nå.

Når det gjelder strikketøyet denne gang, var valget enkelt; Jeg har startet opp på nytt og gått ned 1 1/2 pinnestørrelse, noe som betyr at jeg nå strikker på pinne 1,5. Respekt?? Min første Tea Cosy ble helt nydelig, men alt for stor til den tekannen jeg benytter til daglig. Siden det ikke er så enkelt å downsize mønsteret, fikk det heller løsningen bli tynnere pinner. -Og så har det seg sånn, at jeg vet om en som sikler på den første utgaven og da er det i grunn en vinn, vinn situasjon!bottom of page