top of page

Nye sko!


Plutselig var det helt greit at høsten er i anmarsj! Jeg er jo egentlig veldig glad i høsten, det er årstiden som kommer etterpå jeg ikke er fullt så happy over. Denne uken har det vært et værskifte i Oslo, og i dag har jeg på meg strømper under skjørtet, for første gang siden mai-måned. Har vært på utkikk etter en overgangsko som kan brukes i hverdagslivet, som er komfortabel og ser bra ut. Jeg er ingen fan av joggesko, annet en når jeg skal være sporty. Syns ikke sko i sterke neonfarger med kraftige såler er særlig flatterende til hverken jeans, bukser eller skjørt. Heldigvis finnes det mye annet å ha på bena, og jeg falt for disse cognac-fargede snøreskoene i kalveskinn fra Bianco.Skoene fantes i flere farger,bla marineblå, sorte og oliven og er noe av det beste jeg har hatt på foten. Var ute og gikk langt både i går og i dag, uten minste antydning til å bli trett i føttene- det er ikke verst i helt nye sko. At det ble cognacfargede sko, var ingen tilfeldighet, for jeg ønsket meg sko som kunne passe til vesken jeg handlet tidligere i år. Sammen med mitt strikkede sjal, blir dette fint tilbehør til høstgarderoben.I går hadde vi en hyggelig jentekveld med godt mat og drikke, så i dag blir det en stille og rolig hjemmekveld med strikketøy og litt tv-titting. Denne uken startet endelig dansingen opp, og sammen med vannaerobic og mensendieck er jeg nå Back to Basic! Det merkes at det har vært sommer og fri fra trening, og det tar et par uker å venne seg til å ha faste aktiviteter på kveldstid.


Ønsker alle sammen en riktig god helg!

Jeg gleder meg til at arkitektstudenten kommer hjemom som snarest, og så har vi ei jente som fyller 17 år om ikke mange dagene.


bottom of page