top of page

En liten titt innom

Se her kommer bilde av mine fine broderte sashiko-spisebrikker. Hadde bildet blitt lagt ut i går, kunne det gått under kategorien Made by Me Monday og alt hadde tilsynelatende vært som vanlig. I utgangspunktet, hadde jeg tenkt at å brodere disse brikkene skulle være "pausehåndarbeid" mens jeg skrev mønster, tekstet med mine teststrikkere og forberedte meg til høstens strikkeworkshop og seminar. I stedet ble håndarbeidet et lite avbrekk, som tillot tankeflukt fra bekymringer for søsteren min som er syk.

Nå tar vi en dag av gangen og tenker positive tanker, sånn er det med den saken!  På lørdag var en fin dag her i Oslo, og vi besøkte Botaniske hage. Jeg blir bare mer og mer glad i å besøke dette stedet, som er som en oase litt i utkanten av  bykjernen. 

Høstfargene hadde begynt å komme og det var et litt kjøligere drag i luften. Men, det var godt å spasere og være sammen denne formiddagen. 

Livet er ikke alltid som en motorvei, hvor alt går i full fart, med flere felt og rette strekninger. Og det er jo også en trøst, når man for en stund føler at man ikke helt har kontroll over situasjonen.

Vær tilstede damer!


bottom of page