På strikkefestival


God helg kjære bloggvenner! I går ettermiddag var jeg i Gamlebyen i Fredrikstad og holdt workshop med Frost -en strikket polvott. Mange av dere har helt sikkert lest om vottene mine tidligere, og vet hvordan jeg ble fascinert av den eldgamle teknikken med å fore strikkevotter. Nå er det mer enn ett år siden jeg strikket det aller første votteparet, så smått tenkte tanken å holde workshop og lage materialpakker. Vottene og jeg har vært litt på farten siden da, og det er alltid morsomt å møte nye strikkeglade mennesker.Alle kursene ble holdt i Kommandantboligen i Gamlebyen, og det var travel aktivitet i de mange stuene. Det var en ny, men veldig positiv opplevelse for meg å holde kurs av tre timers varighet. Deltakerne kom alle godt i gang med å strikke på vottene sine, det ble en mer ro til å kose seg med håndarbeidet, slå av en prat og ikke bare bruke all energi på å lære nye teknikker.For oss som lider av "ullemi" og aldri kan få nok av garn og alt som følger med strikklyst, er strikkefestivaler og andre arrangement i samme gate en super måte å lære noe nytt, få kreativt påfyll, møte likesinnede -og sist men ikke minst handle garn i alle mulige kvaliteter og farger. Utover høsten er det mange slike happenings; Selv skal jeg delta under Familiens strikketreff lørdag 14. oktober og holde workshop I Stavanger under strikkehelgen til Stavanger Strikk og Drikk 20.-22. oktober, les mer her og her.Å strikke mine polvotter er et morsomt lite prosjekt og nå som det begynner å bli kjøligere i luften er det absolutt på sin plass å tenke på noe varmt å ha på hendene. Her på bloggen min er det en liten nettbutikk, hvor materialpakkene ligger til salgs. I pakken ligger mønsterbeskrivelse, samt garn og ull til ett par votter.Jeg liker godt å ta bilde av porter, og denne ble det knipset bilde av i går ettermiddag! Nå skal jeg ut å handle tulipanløk, har nemlig sett en helt genial måte å plante dem som må utprøves. Ble du litt nysgjerrig nå? Mulig det kommer noen bilder litt senere.