"Bare må ha" denne høsten


Så var det blitt så kaldt i luften at det føltes naturlig å ha noe på hodet og hendene. Har alltid syns det er moro med hodeplagg, og alpelue er veldig inn denne høsten. Dermed ble lue, skjerf og hansker med i handleposen sist gang jeg var innom NOA NOA på Storo. Egentlig er ikke lyseblå helt min greie, men denne kombinasjonen gikk rett hjem og blir fint tilbehør til både høst og vintergarderoben.

"Ut å kjøpe pariserloff på morgenkvisten?" Ha- ha, det skal ikke mer til enn en alpelue, for å føle seg aldri så lite som en pariserinne. Nei, jeg hadde ikke det store ærendet ut, annet enn at det var hyggelig å få litt frisk luft og følge datteren til bussen før det var på tide med noen timer foran dataskjermen. Holder på med å sette sammen bilder til kåseri som skal holdes under strikketreffet i Nydalen og da flyr timene raskt av sted.

Uke 40 er det høstferie, og for vår familie har det de siste årene betydd det samme som å pakke kofferten å reise til Hillside i Syd- Tyrkia. Denne høsten blir det ingen reise og det er litt leit, men sånn blir det. Vi prioriterer å være hjemme og være sammen med familien i stedet, og det føler jeg er veldig riktig nå. Hvem vet kanskje blir det heller en liten tur nærmere desember... Nå om dagen bruker jeg ofte nålen som symboliserer tro, håp og kjærlighet. I tillegg til at den er søt, fin og passe bling, minner den meg på hvor viktig det er å tenke positivt, ta vare på hverdagene og de man er mest glad i.

Ha en fin fredag alle sammen, gjør noe gøy- eller slett ingen ting! Vi skal ut å bruke opp fødselsdagspresangen vår. Hele familien unntatt sønnen har enten rukket å ha bursdag siden juli, eller feirer om noen få dager. Så den oppfinnsomme unge mannen har invitert oss med på Escape room, som er et mysteriespill. Så spørs det om vi er smarte nok til å løse oppgavene og slippe ut fra rommet innen 60 minutter?