top of page

Patina er en ting

Unlatenhet er noe helt annet. Hallo og god ettermiddag kjære bloggleser! Det var på høy tid å finne frem sølvpussen, tørke støv og vaske diverse som pleier å stå fremme til pynt. Er redd dette blir litt nedprioritert i sommerhalvåret, men nå som det er høst og vi er mer innendørs sto dette høyt på to do-listen min.


Vi har hatt en flott helg og start på høstferien! Fredagskvelden var veldig vellykket, og jeg kan trygt anbefale spillet "Escape room". Her gjaldt det å samarbeide, være kjapp, tenke logisk og kreativt- alt for å klare å slippe ut fra et innelåst rom på under 60 minutter. Vi klarte det med nød og neppe og hadde snaue 3 minutter igjen da vi sto trygt ute i frihet.

Resten av helgen har vi tilbrakt sammen med familie i Sandefjord. På lørdag så vi musicalen Schrek, som hadde Norgespremiere denne helgen. Vi har en niese som var med blant skuespillerne og for oss var det ekstra stas å se henne i full vigør på scenen. Sandefjord teaterforening har hatt store oppsetninger tidligere år også, men dette var virkelig en morsom opplevelse. At de fikk terningkast 6 var virkelig velfortjent, så ikke nøl med å bestille billett hvis du er i Sandefjordsområdet. Legger ved link til teaterforeningens face book side her, så finner du de opplysningene du trenger. Hvis alt går etter planen, vil jeg til onsdag dele en supergod oppskrift på blåbærkake med dere. Maken skal det letes lenge etter! Denne gang var det en nevø som imponerte, jammen hadde han ikke svingt seg rundt på kjøkkenet mens vi andre var på musical.
bottom of page