top of page

På trykk i Alt for Julen


God kveld kjære bloggvenner! Det er sjelden jeg sitter her så sent på kvelden, men syns jeg måtte titte innom som snarest, før jeg legger hodet på puten. Jeg fikk en hyggelig mail her forleden, med beskjed om at to av Juleputene mine er på trykk i Hjemmet´s Alt for Julen. Mulig dere har sett bilder av dem tidligere, men jeg gir dere en liten smakebit allikevel. I fjor var putene på trykk i Familiens temahefte og i år er det altså gjensyn og en ny mulighet til strikke disse koselige juleputene. Alt for Julen er allerede å finne i bladhyllene, så det er ingen grunn til å ikke starte ekstra tidlig med juleforberedelsene i år.

Selv sitter jeg og legger siste hånd på verket på mønsteret til Julesokken Søte gleder by Hanne. Til lørdag skal jeg holde min første workshop, hvor julesokken er tema og jeg vil undervise i strikketeknikkene som er benyttet. Det har blitt to fargevarianter av sokken, en med bunnfarge i rødt og en i gyllent.

Litt rart å fotografere ting som har med julen å gjøre, mens bladene henger høstrøde på trærne. Jeg måtte en tur inn på kottet å lete etter julepynten, for å finne noe å pynte opp strømpene med. Kan love at alt ble lagt trygt tilbake i boksen og satt tilbake der jeg fant den. Det er en god stund til det skal julepyntes på riktig.

I våres viste jeg frem disse puten på bloggen. De er også strikket i samme garn fra Rauma og vil gjøre seg godt sammen med julestrømpene. Men som sagt, en god stund til julepynting ennå. Skjønt putene kan jo være fremme hele året, jeg har bare spart litt med å ha dem fremme. Disse putene vil bli å finne mønster på i Familien etter hvert, skal gi beskjed så snart jeg vet når. Nå må jeg si god natt, husbonden har laget ferdig en kopp te til oss.


bottom of page