top of page

På vei ut døra!


Så er det fredag igjen! Hvordan kler du deg i hverdagslivet? Dagens antrekk som består av langbukser og en myk ullgenser, er typisk for meg denne høsten. Skal jeg ut et ærend, slenger jeg på meg en lett jakke og et lite tørkle om halsen, så er jeg fiks ferdig. Verken genser eller jakke er ny av året, men slike basisplagg blir aldri feil. Jeg har hatt så mye glede av denne sorte jakken fra NOA NOA, som ble kjøpt i fjor våres.

Kan tenke meg at det er flere som kan kjenne seg igjen i denne klesstilen, enkel, klassiske, ikke så mange fiks-fakserier, men allikevel en feminin stil. Det er sjelden jeg har joggesko på føttene, men skoene må være gode å gå i. Det nytter ikke at de ser så lekre ut, hvis de ikke er komfortable på foten. Disse skoene er fra Bianco, og jeg vurdere seriøst å kjøpe et par til i en annen farge. De er i kalveskinn, har en lav hel og smal sølvspenne og kan brukes både til bukser eller et enkelt skjørt.

Ha-ha, når ble dette bildet tatt? Jeg pleier som regel å smile til fotografen, men her er det heller dere som kan få dere en liten latter. Tror jammen det er noen som hadde moro med meg, når jeg spurte om hjelp til å knipse et par bilder. Vel, jeg "bjuder" så gjerne, det nytter ikke å være alt for selvhøytidelig.


Har ikke hatt råd til å bytte ut pelargoniaen i pottene med høstlyng ennå. De blomstrer flott fremdeles og har mange knopper som ikke har sprunget ut. Dermed ble det høstlyng formet som et hjerte på døra i stedet. Ideen til hjerte, fant søsteren min på en Instagramkonto, og vi lagde hvert vårt hjerte sist hun var på besøk.

Kos dere og nyt følelsen av helg! I morgen skal jeg på Familiens strikketreff og det gleder jeg meg til. Søndag derimot har jeg ingen planer. Har noen husket å bestille pent vær?


bottom of page