top of page

Vil du glede noen med ny lue?

Er det noen du vil overaske med en liten gave? Kjenner du noen som ikke har hår igjen på hodet og som har behov for en lue? For mange kreftrammede kan noe så «enkelt» som å finne hodeplagg være en utfordring.


Når noen i nærmeste familie blir syke, vil man som regel hjelpe. I dag har jeg sydd bomullsluer i tre av høstens motefarger til en tøff dame som jeg vil glede. Siden det var nok stoff til å sy to luer i hver farge, gjorde jeg det. Nå sitter jeg igjen med tre "bonusluer", som jeg ønsker å gi bort! Kreft er en sykdom som rammer mange, og de fleste av oss kjenner noen som er berørt. Mitt bidrag er luene, du må kun vippse penger som dekker mine utgifter til porto.


Luene er laget i 100 % bomullsjersey og sydd slik at ingen synlige sømmer irriterer huden. Fargene er lysblå, flaskegrønn eller bordeaux og er dekorert med en håndlaget liten keramikknapp i matchende farge. Hvis du kjenner en du vil glede, legger du igjen en melding i kommentarfeltet. Jeg har kun tre luer, så hvis det blir stor interesse er det første mann til mølla og en lue til hver som gjelder.bottom of page