top of page

Noa-Noa favoritter til jeans!

Happy Friday! Siste hverdag og helgen står for tur. Tenk at det er siste helg i oktober, personlig syns jeg denne måneden bare har rast av gårde. Det har vært mye farting, både med og uten strikketøyet og det er morsomt at min kreative nerve gir mulighet til nye opplevelser og hyggelige møter.

Vi har forlengst innfunnet oss med at det er tid for langbukser og strikkeplagg eller hva? Favorittbukse til hverdags, er og blir blå jeans! Jeg  har alltid likt marineblått sammen med jeans, og det er flott at denne fargen er kommet tilbake for fullt. Marineblått er en basisfage som går godt sammen med rosa, og jeg bare elsker den fargekombinasjonen. Bruker ofte jakke i stedetfor genser, den er lettere å slenge på seg over en bluse eller T-shirt og hvis den ikke kneppes igjen, synes detaljer som belte og et pent skjerf i halsen. 

Både jakke, t-shirt, kjede og skjerf kommer fra Noa Noa. Jakke, belte og skjerf er fra denne høstens kolleksjon, mens t-shirt og kjede er kjøpt inn tidligere. Nettopp det at fargenyanser går igjen, uavhengig av årstid, er noe av det jeg setter stor pris på ved Noa Noa. Det gjør at man kan kombinere nytt, med ting man har fra tidligere, og er glad i å bruke. Jeans er fra Mango og mokkasiner fra HM.

Går alt etter planen er det loppevakt på kafeteriaen som gjelder for mitt vedkomne denne helgen. Håper på godt vær slik at det blir masse besøk og salgsrekorder!bottom of page