top of page

Trick or Treat?


Dagen man elsker eller hater? Det er noen år siden det var heftig Halloweenfeiring her i huset. Men som seg hør og bør, har jeg handlet inn litt slikkeri i tilfelle det skulle komme et spøkelse eller to på døren i kveld. Selv skal jeg på dansetrening, så det får være husbonden som får holde fortet og eventuelt kose seg med restene.


Glemmer aldri det året barna kom hjem etter å ha raidet nabolaget med slagordet "knask eller knepp" og en eldre dame litt betenkt hadde åpnet døren på gløtt, og lurt på om de ville ha vin? Barna hadde forsøkt å forklare at det var "Halloween", og ikke "ha vin" det dreide seg om, at de hadde kledd seg ut for skøy og håpet på litt godteri i kurvene sine.

Ja, det gjelde å holde seg oppdatert på nymotens skikker og ikke bli helt akterutseilt. Men, skjenke vin til gresskar, hekser eller annet skrømt som knappest måler 1, 2 m på strømpelesten, der går grensen tenker nå jeg....

Ha en superskummel aftens, så sees vi snart igjen!bottom of page