top of page

Høstens farger i en strikkepute

God Mandag kjære leser! Selv om jeg ikke helt har vendt meg til at det er mørkt når jeg våkner om morgenen, kan jeg ikke klage over mangel på sollys utover dagen. Dagen i dag har vært aldeles nydelig, og det er så godt å kunne tilbringe tid utendørs. I dag kom de aller siste blomsterløkene i jorda og det ble raket ennå mer vissent høstløv, hverdagstrim heter det vist.

Tenkte å vise frem bilder av nesten ferdig strikkepute, dvs. den er ferdig strikket, men mangler glidelås og kanskje en dusk eller to. Flaskegrønn har vært en stor favoritt i interiørbildet denne høsten, så jeg lot meg inspirere og valgte denne nydelige fargen som bunnfarge i den ene puten. Den andre puten er nettopp påbegynt og strikkes i samme farger, men de er satt sammen på en helt annen måte.


Akkurat nå er det helt tomt for et par farger, og dette strikketøyet er lagt på vent i noen dager. Heldigvis har jeg et par andre prosjekter å holde på med så lenge, men det er aldri moro å legge vekk et påbegynt arbeide, for det er fryktelig spennende å se om ting blir som planlagt.


Mens jeg sitter å skriver, står radioen på P7 KLEM. Der spiller de julemusikk- Hele tiden....Om ikke annet minner det meg på at jeg har lovet meg selv å være tidlig ferdig med julegavene i år. Hvordan planlegger du julegavekjøp? Er du flink til å hente inn julegaveønsker, lage gavelister osv. Kjenner at jeg må starte med å lage en lang list over alle som skal huskes på.


bottom of page